تمام استراتژی و دانستنی های طرح توجیهی کسب و کار

تمام استراتژی و دانستنی های طرح توجیهی کسب و کار

تمام استراتژی و دانستنی های طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

در طراحی بیزینس پلن باید از محصولات یا خدمات بهعنوان یکی از اجزای اصلی استفاده کنید. محصول شما باید چیزی باشد که بودن یا نبودن آن در جامعه تفاوت ایجاد و مشکلی را از مشتری برطرف کند؛ پس برای طراحی آن باید تسلط ویژهای بر نیاز مشتریتان داشته و بر توانمندیهای کارکنانتان در تولید و ارائه آن واقف باشید.

از اصول پذیرفته شده حسابداری پیروی کنید. به عنوان یک قاعده، بخش مالی طرح شما باید از اصول حسابداری تعیین شده توسط هیئت مشورتی استانداردهای حسابداری پیروی کند، به خصوص اگر در حال نگارش طرح توجیهی برای دریافت وام یا خط اعتباری و سرمایه گذار انجل هستید.

چگونه بازار خود را رشد خواهید داد و به مشتریان جدید دست خواهید یافت؟

در حالی که طرح توجیهی نشان می دهد که چگونه کسب و کار روزانه اداره می شود، برنامه استراتژیک بر چگونگی دستیابی به ابتکارات خاص برای توسعه کسب و کار خود تمرکز دارد.

قبل از هرچیزی بیایید تصویر واضح از مخاطبانی ترسیم کنیم که قرار است طرح کسبوکار شما را ببینند. یعنی اول باید بفهمید قرار است چه کسانی بیزینس پلن شما را ببینند و در مورد آن بشنوند.

چطور بیزینس پلن بنویسیم؟ نحوه نگارش بیزینس پلن (مراحل نوشتن بیزینس پلن) به این بستگی دارد که برای چه هدفی مینویسیم؟ برای استفاده داخلی مثل سایت؟ برای ارائه جهت دریافت وام؟ برای مشارکت در یک کسب و کار دیگر یا...؟ برای نوشتن بیزینس پلن با هرکدام از این اهداف به یک برنامه کسب و کار مبنا نیاز دارید که در ادامه نحوه ی نوشتن آن را توضیح میدهیم.

پس در واقع نوشتن چکیده آخرین قدم است اما در ابتدای بیزینس پلن ظاهر میشود.

اولین دلیلی که وجود بیزینس پلن را توجیه میکند این است که کمک میکند بفهمید از کجا باید شروع کنید و به کجا برسید. درواقع، به کمک بیزینس پلن بهتر حقیقت فروش را درک میکنید.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

کاترل گفت: "صاحب کسب و کار باید با یک حسابدار، بانکدار و کسانی که روزانه با این طرح های توجیهی سر و کار دارند صحبت کند و یاد بگیرد که دیگران چگونه این کار را انجام داده بیزینس پلن چیست اند." آنها میتوانند به گروههای استارتآپ و سرمایهگذاری بپیوندند و با همتایان و دیگرانی که آماده راهاندازی یک کسبوکار هستند صحبت کنند و بینشهایی از آنها به دست آورند.

در این قسمت محصولات را با جزئیات بیشتری شرح دهید و برای هرکدام شیوههای رساندن آن به دست مشتریان را توضیح بدهید. همچنین توضیح بدهید که هر محصول برای چه مشتریانی تولید شده است.

هدف از این بخش در طرح توجیهی این است که ثابت کنید کسب و کار شما نیاز بازار را برآورده میکند و برای آینده قابل پیش بینی قابل دوام خواهد بود.

کاترل افزود: "این یک فرآیند زمانبر است که نمیتوان آن را عجله کرد". "میلیون ها دلار می تواند در خطر باشد و در بسیاری از موارد، به سطح بالایی از تخصص نیاز دارد که باید آموخته شود یا در ارتباط با یک مشاور تجاری با تجربه اجرا شود."

بهعبارتی میتوان گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده باشید.

Report this page